Πανελλήνιο SUP: Πρωταθλητής ο Τσούρης

Πανελλήνιο SUP: Πρωταθλητής ο Τσούρης

 newsroom

  |  29.09.2020 | 12:49

Με τη συμμετοχή πολλών αθλητών και με μεγάλη επιτυχία έριξε… αυλαία το 3ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα SUP μεγάλων αποστάσεων που διοργανώθηκε το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου από την Ελληνική Ομοσπονδία Κάνοε-Καγιάκ και τη συνεργασία του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πόρτο Ράφτη Δ. Μαρκοπούλου που στις εγκαταστάσεις του φιλοξενήθηκε η διοργάνωση. Πρωταθλητής Ελλάδας στην κατηγορία των ανδρών αναδείχθηκε ο Τάσος […]

Με τη συμμετοχή πολλών αθλητών και με μεγάλη επιτυχία έριξε… αυλαία το 3ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα SUP μεγάλων αποστάσεων που διοργανώθηκε το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου από την Ελληνική Ομοσπονδία Κάνοε-Καγιάκ και τη συνεργασία του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πόρτο Ράφτη Δ. Μαρκοπούλου που στις εγκαταστάσεις του φιλοξενήθηκε η διοργάνωση.

Πρωταθλητής Ελλάδας στην κατηγορία των ανδρών αναδείχθηκε ο Τάσος Τσούτης (ΝΑΣ) με χρόνο 36:39, ενώ δεύτερος ολοκλήρωσε την διαδρομή ο Γιώργος Φράγκος (ΒΑΡ) σε 37:15. Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Αλέξανδρος Πράπας (ΝΑΣ) με χρόνο 39:07.

Για τους άνδρες Master, νικητής ήταν ο Γιάννης Τούντας (ΒΑΡ) με 45:48, με τους Ορέστη Πολυμενάκο (ΑΛΙ) και Γιάννη Ντόγκα (ΟΘΑ) να ακολουθούν με χρόνους 48:35 και 52:23 αντίστοιχα.

Στις γυναίκες νικήτρια αναδείχθηκε η Ευανθία Μπέλλου (ΝΟΒ) με χρόνο 1:24:24, ενώ στο Master Γυναικών πρώτη τερμάτισε η Παναγιώτα Τσαούτου με χρόνο 1:04:38.

Στη συνολική βαθμολογία των συλλόγων νικητής αναδείχθηκε ο Ναυτικός Αθλητικός Σύνδεσμος με 30,50 βαθμούς, με τον Ναυτικό Όμιλο Βάρης Βάρκιζας δεύτερο (18β.) και τρίτο τον Αθηναϊκό Όμιλο Θαλασσίων Αθλημάτων (15β.)

Αναλυτικά τα αποτελέσματα: