Κανονισμοί
Ετικέτες:

Κανονισμοί

 newsroom

  |  06.12.2020 | 20:51

Η ‘Αρση Βαρών σε πάγκο θεωρείται το άθλημα των δυνατών. Η ιστορία έχει όμως αποδείξει ότι η δύναμη του αθλητή πρέπει να συνοδεύεται από σωστή τακτική και την καθοδήγηση ενός άξιου προπονητή. Στο άθλημα της ‘Αρσης Βαρών σε πάγκο, οι αθλητές ή οι αθλήτριες αγωνίζονται από ύπτια θέση (ανάσκελα) πάνω σε ειδικά διαμορφωμένο πάγκο. Οι […]

Η ‘Αρση Βαρών σε πάγκο θεωρείται το άθλημα των δυνατών. Η ιστορία έχει όμως αποδείξει ότι η δύναμη του αθλητή πρέπει να συνοδεύεται από σωστή τακτική και την καθοδήγηση ενός άξιου προπονητή.
Στο άθλημα της ‘Αρσης Βαρών σε πάγκο, οι αθλητές ή οι αθλήτριες αγωνίζονται από ύπτια θέση (ανάσκελα) πάνω σε ειδικά διαμορφωμένο πάγκο. Οι επίσημοι βοηθοί ενός αθλητή δίνουν τη μπάρα στον αγωνιζόμενο, στο ύψος των τεντωμένων χεριών του. Ο αθλητής θα πρέπει μέσα σε δύο λεπτά να ολοκληρώσει την προσπάθειά του, κάνοντας τις εξής κινήσεις: να κατεβάσει τη μπάρα στο στήθος, να την κρατήσει για ένα μικρό χρονικό διάστημα ακίνητη και στη συνέχεια να την ωθήσει προς τα πάνω μέχρι την πλήρη έκταση των χεριών.
Οι αγώνες διοργανώνονται για άνδρες και γυναίκες που αγωνίζονται σε συγκεκριμένες κατηγορίες, σύμφωνα με το σωματικό τους βάρος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ NEA

«Έπρεπε να τους βγάλουμε τα συκώτια για να πάρουμε μια μεγάλη νίκη»

Αν μη τι άλλο ικανοποιημένος ήταν ο Άρης Λυκογιάννης τόσο από τη νίκη του ΠΑΟΚ, όσο και από το πώς αντέδρασαν οι παίκτες του, όταν βρέθηκαν πίσω στο σκορ, εξηγώντας πως κατάφεραν μέσω της πίεσης να γυρίσουν το παιχνίδι.

Παναγιώτης Αποστολόπουλος

25.10.2021 | 22:28

«Πάντα έχω αυτοπεποίθηση όταν παίρνω μεγάλα σουτ»

Ο Ζερμέιν Λοβ στάθηκε στην ομαδικότητα που έδειξε ο ΠΑΟΚ για να πάρει τη νίκη απέναντι στη Γαλατάσαραϊ, απαντώντας και για τα δικά του κρίσιμα τρίποντα.

Παναγιώτης Αποστολόπουλος

25.10.2021 | 22:15

Συγκινεί ο Τομ Μπρείντι με 9χρονο που νίκησε τον καρκίνο! [vds]

Συγκλονιστική στιγμή με τον Τομ Μπρέιντι να κάνει δώρο σε έναν 9χρονο που νίκησε τον καρκίνο στον εγκέφαλο.

Παναγιώτης Αποστολόπουλος

25.10.2021 | 21:54

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα αγωνιστεί με τη Σερβία [pic]

Davis Cup: Επισημοποιήθηκε σήμερα η συμμετοχή του με τους «Πλάβι»

Αγγελική Βύζικα

25.10.2021 | 21:45